آیا میدانستید دستگاه پلاسماجت و پلکسر با یک دیگر تفاوت دارند؟ بسیاری از وبسایتها این دو دستگاه را یکی میدانند در صورتی که این باور کاملا اشتباه است. تفاوتهای بسیاری میان عملکرد دو دستگاه پلاسما پلکسر و پلاسما جت وجود دارد که لازم است بدانید.«پلکسر» یا «پلاسما جت» با نام علمی “Plexr”/”Plasma Jet” یک روش پیشرفته برای از بین بردن افتادگی و چین و چروکهای پوستی است. با استفاده از این تکنیک نوین، بدون نیاز به جراحی و با کمترین درد، میتوانید در کمتر از یک ساعت به نتایج دلخواه دست یابید. به همین علت این روش جایگزین مناسبی برای عمل «بلفاروپلاستی» است. البته در این میان شباهتهای بسیاری بین عملکرد پلاسما پلکسر و پلاسما جت وجود دارد. به عنوان مثال هر دو روش بدن را به خود ترمیمی وادار میکنند و بدون نیاز به جراحی به لیفت یا رفع افتادگی های پوستی میپردازند. برای آشنایی بیشتر با پلاسما پلکسر و پلاسما جت در ادامه با کارن طب همراه باشید.
پلکسر چیست؟
پلاسما پلکسر (Plexr) یک روش زیبایی-پزشکی است. پلکسر یک روش درمانی غیر جراحی و بدون جای زخم است که می تواند با کشش پوست پلک با انرژی پلاسما، هم چین و چروک پلک پایین و هم افتادگی پلک را درمان کند. پلاسما پلکسر روش مناسبی برای جایگزینی بلفاروپلاستی است.روش پلکسر مزایای زیادی نسبت به جراحی زیبایی دارد که آن را به یک روش درمانی محبوب تبدیل می کند. برش پوست وجود ندارد، به این معنی که نیازی به بخیه نیست و بیشتر افراد می توانند در همان روز به سر کار بازگردند. این بسیار سریعتر از جراحی است، زیرا نیازی به بی حسی تزریقی نیست.
پلاسما یک نوآوری نسبتا جدید در صنعت زیبایی است. این ابزار بسیار دقیق با یونیزه کردن ذرات گاز موجود در هوا بین نوک آن و پوست کار می کند و پلاسما را تشکیل می دهد. یک قوس الکتریکی ایجاد می شود که منجر به تصعید می شود، یعنی یک جامد را مستقیماً به گاز تبدیل می کند. بنابراین، نتایج آنی هستند، اما همچنین هیچ گرمایی به منطقه اطراف منتقل نمی شود. انقباض و سفت شدن بافت حاصل (برخلاف برداشتن) نتایجی به دست می دهد که با نتایجی که در جراحی تهاجمی دیده می شود قابل مقایسه است.
ترکیب این روش با دیگر تکنیکهای زیبایی مانند لیفت صورت، جراحی بینی و لیفت ابرو، نتایج بهتری به همراه دارد. لیفت صورت به رفع افتادگی و خطوط عمیق پوست کمک میکند و با پلاسما پلکسر، چهرهای متعادل و جوانسازی شده حاصل میشود. این ترکیب باعث میشود نهتنها ناحیه چشمها بلکه کل صورت هماهنگ و جذابتر به نظر برسد.
تاریخچه پلاسما پلکسر
مطالعات علمی کمپانی سازنده پلاسما پلکسر در سال 2009 آغاز و سال 2011 نیز منتشر شد. این مطالعات در نهایت به این قضیه منجر شد که تاییدیه پلاسما پلکسر در سال 2012 ثبت شود. تنها نسخه پلکسر موجود در ایران، پلکسر پلاس است که آن را آخرین نسخه این تکنولوژی میدانند. گارانتی سه ساله و 10 سال خدمات پس از فروش دستگاه پلکسر پلاس به دلیل کیفیت بالا و کاربردهای بینظیر این دستگاه است. از جمله برترین زمینههای درمانی پلکسر میتوان به لیفت پلک اشاره داشت. البته از دستگاه پلکسر در بسیاری از حوزههای درمانی از جمله، بینی، دندان، چشم، جراحی زنان، درماتولوژی و … نیز استفاده میشود. در ادامه برای آشنایی با کاربردهای پلکسر با ما همراه باشید.
کاربردهای بی نظیر پلاسما پلکسر
- قابلت درمان 15 بیماری مربوط به سطح چشم
- درمان آکنه و جای جوش
- لیفت و جوانسازی صورت و گردن
- رفع غبغب
- پلکسر بینی به منظور کوچک کردن بینی گوشتی
- از بین بردن لک، استرچ مارک، لکه های پیری دست و …
- لابیا پلاستی و کم رنگ نمودن تیرگی های لابیا
- پلکسر پلک: لیفت پلک بالایی چشم ( بهترین جایگزین بلفاروپلاستی )
- و ….
عوارض پلکسر
حین درمان با پلکسر، اغلب برخی از بیماران با اسکار و نقاط سیاهرنگ روی سطح پوست مواجه میشوند که این عارضه جای نگرانی ندارد. با انجام مراقبتهای پوستی لازم، به مرور این عوارض ناپدید خواهند شد. لازم به ذکر است که توصیههای متخصص پوست شما در جلوگیری از ایجاد تغییرات رنگی پوستی بعد از پلکسر، بسیار تاثیرگذار است.
دستگاه پلاسماجت چیست؟
دستگاه پلاسما جت (Plasma Jet) در سال 2014 به بازار لوازم آرایشی عرضه شد و به دلیل بهره مندی از سطح ایمنی بالا، در بسیاری از کشورها مورد توجه و استقبال قرار گرفت. تنها کافیست که 30 دقیقه تحت درمان دستگاه پلاسماجت باشید و در ادامه روز بدون هیچ خللی به انجام امور شخصی و اجتماعی خود بپردازید. هزینه این روند درمانی به وسعت ناحیه تحت درمان بستگی دارد. عمکرد پلاسماجت به این صورت است که با یونیزه کردن گاز میان پوست و اپلیکاتور و اعمال بار الکترونی روی غشای پوستی، در نهایت به تحریک سلولها و جوانسازی پوس منجر میشود. ماندگاری اثر پلاسما نسبت به دیگر روش های غیر تهاجمی، مناسب و قابل توجه است.
یکی دیگر از بهترین روش ها برای جوانسازی پوست، روش درمانی با دستگاه کربوکسی تراپی است. برای آشنایی با این روش پیشنهاد میکنیم مقاله “کربوکسی تراپی” را مطالعه کنید
کاربردهای پلاسماجت
- درمان جای زخم
- از بین بردن ترک های پوستی
- ناپدید کردن آثار خالکوبی و ریمو تتو
- درمان زگیل علی الخصوص زگیل تناسلی ( وارت )
- از بین بردن لک های پوستی
- لیفت بینی
- و …
عوارض پلاسماجت
- نکروز
- احساس گرما در سطح پوست
- زخم های عفونی
- آسیب های پوستی خفیف
- قرمزی و التهاب پوستی
- و …
پلاسما پلکسر بهتر است یا پلاسماجت؟
سطح ایمنی دستگاه پلاسما پلکسر به مراتب بالاتر از دستگاه پلاسماجت است. به همین دلیل این دستگاه بهترین انتخاب برای اعمال قرنیه چشم به حساب میآید در حالی که پلاسما جت مجوز این گونه عمل ها را ندارد. تایید ایمنی بالا و استاندارد پلکسر را میتوان از نتایج آزمایش های میکروسکوپی و بافت شناسی نیز بررسی کرد. به دلیل عدم وجود جریان مستقیم هنگام درمان با پلکسر، نیازی نیست از بابت آسیب های پوستی و نکروز، نگران باشید.
فیلم پلاسماپلکسر فوقانی پلک بالایی جهت رفع افتادگی پلک
میان پلکسر و پلاسماجت کدام را انتخاب کنیم؟
دستگاه پلاسماجت و پلکسر در حالت کلی کاربردهای مشابهی دارند، اما تفاوت موجود در عملکرد این دو دستگاه، از درصد بالای آسیب هنگام درمان با پلاسماجت خبر می دهد. در ادامه با مزیت های پلکسر نسبت به پلاسماجت آشنا خواهید شد:
- دقت کار بالا
- دو نقاهت کمتر
- قابل استفاده برای دندانپزشکی
- کاربردی در لابیاپلاستی و جراحی زنان
- قابل استفاده برای درمان های سطح چشم
- عدم آسیب به پوست
- عدم ایجاد نکروز
- ایمنی بسیار بالا
- و …
فرق پلاسماجت با پلکسر؟|4 تفاوت اصلی
از میان تمام تفاوت ها و شباهت های دو دستگاه پلکسر و پلاسماجت، لازم است که این 4 تفاوت عمده را بدانید. پس در ادامه با ما همراه باشید.
فاصله نوک سوزن تا پوست
حین درمان با پلاسما پلکسر، شاهد فاصله کم تری میان نوک سوزن با سطح پوست خواهید بود. به دلیل این کاهش فاصله، دقت عملکرد دستگاه و دقت عمل پزشک متخصص نیز افزایش پیدا می کند و در نتیجه احتمال ایجاد آسیب های پوستی کم می شود.
آسیب های پوستی حین درمان
دستگاه پلاسماجت علاوه بر فاصله زیادی که تا سطح پوست دارد، با انعقاد خون همراه است. در نتیجه این عدم کنترل انرژی ساطع شده از دستگاه و انعقاد خون، در سراسر دنیا پلاسماجت را روش تهاجمی تری نسبت به پلکسر می دانند.
حرارت تولیدی دستگاه
جریان مستقیم پلاسما جت باعث افزایش میزان حرارت تولیدی خواهد شد، در حالی که در پلکسر هیچ گونه جریان آزاد و حرارتی وجود ندارد. به همین دلیل آسیب وارده به پوست، کم تر خواهد بود. همچنین حرارت تولیدی دستگاه پلکسر برای پوست کاملا مفید است و به تحریک پوستی و تولید کلاژن منجر می شود.
سطح ایمنی بالا
پلاسما جت مجوز انجام اعمال قرنیه چشمی را ندارد و تنها با استفاده از دستگاه پلکسر این اعمال انجام می پذیرد.
مزایای عمل پلکسر و پلاسما جت
این روش درمانی – زیبایی بدون درد است و در چند جلسه زیباجویان را به اثر دلخواهشان میرساند. از جمله مزایای این روش که به محبوبیت آن بین روش های زیبایی منجر شده است میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- اثر گذاری بسیار سریع
- سرعت انجام بالا
- بدون نیاز به بیهوشی
- بدون درد و خونریزی
- هزینه مقرون به صرفه
- نتیجه طبیعی و در اثر خود ترمیمی بدن
- دوران نقاهت بسیار کوتاه
آیا پلاسما پللکسر فیوژن PAAهم مثل بقیه کربوزسیون وباعث کلوژن سازی میشود یا خیر
آیا پلاسما پللکسر فیوژن PAAهم مثل بقیه کربوزسیون وباعث کلوژن سازی میشود یا خیر
آیا پلاسما پللکسر فیوژن PAAهم مثل بقیه کربوزسیون وباعث کلوژن سازی میشود یا خیر؟اگر جواب بدید آگاهی مشتری وشناخت دستگاه آسانتر میشود لطفا جواب بدید
سلام وقت بخیر حتما در آپدیت بعدی مطلب، به این موضوع اشاره خواهیم داشت
آیا پلاسما پللکسر فیوژن PAAهم مثل بقیه کربوزاسیون وباعث کلوژن سازی میشود یا خیر؟اگر جواب بدید آگاهی مشتری وشناخت دستگاه آسانتر میشود لطفا جواب بدید الان که اینستا نیست واتساپنیست بعد اینشالاه؟